Decatt | Zoom N°2 heren

Decatt Zoom N°2 Heren E-Bike

Decatt Zoom N°2 Heren E-Bike
Decatt Zoom N°2 Heren E-Bike
Decatt | Zoom N°2 heren |

Decatt Zoom N°2 Heren E-Bike

Op bestelling

2.649,

Verzenden

Laat u vakkundig door ons adviseren bij de aanschaf van dit type fiets. Zo kunnen wij optimaal rekening houden met uw persoonlijke situatie en wensen, zodat u straks over een fiets beschikt die het beste bij u past.

Beschrijving

Ontdek de kracht van elektrisch fietsen met de Decatt Zoom N°2 E-Bike.

DECATT presenteert de ZOOM no2. De best geteste fiets uit 2021 is nu nóg beter dan voorheen. Het frame is opnieuw ontworpen met een nog strakkere vormgeving. Dit resulteert in een chique uitstraling. Het vermogen van de accu is groter geworden. Het vermogen is toegenomen van 630 Wh, tot maar liefst 730 Wh.

Daarmee levert Decatt één van de zwaarste accu’s in de markt, standaard op de e-bike, zonder extra kosten. De actieradius neemt hierdoor toe met bijna 25% tot 140 km. Verder zijn er standaard brede banden gemonteerd (voor een betere stabiliteit), dubbelwandige aluminimum spatborden, vernieuwd remlicht etc.
 

Levertijd

Na het plaatsen van uw bestelling heeft onze shop enkele dagen nodig om uw nieuwe Decatt E-bike gereed te maken. Uw E-bike wordt rijklaar opgeleverd en door onze E-bike gespecialiseerde koerier ter plaatse op maat voor u afgesteld.

U kunt er voor kiezen om
- Uw E-bike binnen 5 werkdagen op te halen op een van onze locaties.
- Uw E-bike thuis of op werk af te laten leveren met een levertijd van max. 10 werkdagen.

Is jouw model of uitvoering uitverkocht? De Decatt fietsen zijn besteld en zullen in November weer beschikbaar zijn. Neem contact met ons op om jouw fiets alvast te reserveren.